Silver Star Events organiseert een Zakelijk Thema Event op maat!

Zeilen op een emigrantenschip, dineren in de Orient Express en whiskey proeven in een kasteel? Of liever een grot bezoeken, een ruige jeepsafari maken en genieten van een heerlijke spa behandeling. Waar dit mogelijk is? Silver Star Events biedt de mooiste, op maat gemaakte Incentives en groepsreizen. Reizen naar onontdekte en ruige plekken en daarnaast overnachten in sfeervolle, authentieke accommodaties. Wil je op reis met een grote groep, ben je op zoek naar een bedrijfsuitje of een incentive reis? Wellicht heb je al enige inspiratie opgedaan op onze website of wil je juist iets anders? Dat kan. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


Een paar voorbeelden:


Teambuilding:
Je groep wordt verdeeld in teams, ze krijgen een roadbook en een kaart en hiermee moeten ze hun weg vinden in de stad. Je komt van het ene punt naar het andere door middel van het verkrijgen van en zoeken naar aanwijzingen. Alleen de lokale bevolking zal in staat zijn om een aantal van de vragen te beantwoorden. Een goede manier om in contact te komen met de lokale bevolking - ontdek meteen hun gastvrijheid!


Whisky of Whiskey?
Ontdek en geniet van de unieke geschiedenis van Whisky en Whiskey. De uitzonderlijke kwaliteiten van de Ierse whiskey zijn bijzonder en wij delen graag onze kennis en passie voor deze prachtige geest van een van de meest majestueuze van de wereld.. Proef het verschil!

5c7c1453509ed-banner whiskydiner.jpg


Groepsactiviteiten
Een multi-activiteitendag is een fantastische ervaring voor elke groep. Alle deelnemers krijgen de kans om een tank te besturen of te varen met een Hovercraft. Ook kun je tegen elkaar strijden in Land Rovers en behoort boogschieten tot de mogelijkheden. De meest succesvolle coureurs accepteren hulp van hun teamgenoten.